Zoeken

Wake-Up Vibe Wake-Up Vibe Zwart

€49,95
Incl. btw
Wakker worden met een glimlach! De Wake-Up Vibe, een wekker en vibrator tegelijk. Krijg meer energie, geef je libido een boost en voel je veel gelukkiger. De Wake-Up Vibe zal je de hele dag laten stralen!

Programmeer de klok
Stel in hoe laat je wakker wilt worden en kies één van de zes verschillende vibrerende patronen. Het high-tech display is perfect om de vibrator naar jouw smaak aan te passen.

Slaap rustig
Draag de vibrator in je slipje tijdens de nacht. Het is gevormd naar de rondingen van het vrouwelijk lichaam en is uitzonderlijk dun. Woel en draai en het zal op zijn plaats blijven.

De beste wake-up
Bzzz! Begin de dag met goede vibraties. Je favoriete vibrerende patroon zal je wakker maken. Houd de tijd in de gaten en kom niet te laat, het is verslavend...

De beste kwaliteit siliconen
Het gehele product is bedekt met de beste kwaliteit siliconen. Hygiënisch, hypoallergeen, gemakkelijk te reinigen en met een hoge duurzaamheid.

Vibrator & wekker
Wake-Up Vibe combineert een interne wekker en vibrator, wat een uniek product creëert. Dankzij het stijlvolle en discrete design zal het een aanvulling op je nachtkastje zijn.

Oplaadbare batterij
De vibrator is uitgerust met een oplaadbare batterij en verschillende soorten stekkers voor gebruik over de hele wereld. De DC-aansluiting kan weer afgesloten worden om de binnenkant te beschermen.Specificaties:
- 6 vibrerende patronen
- Handmatige modus
- Vergrendelbaar
- Oplaadbaar
- Patent aangevraagd
- Ftalaatvrij
- Lichaamsvriendelijk materiaal
- Uitzonderlijk dun
- Past in elke slip
- Gratis blinddoek inbegrepen

Verpakking bevat:
- Wake-Up Vibe
- Satijnen zakje
- Blinddoek
- Oplader (universeel)
- Handleiding

Hoe te gebruiken:
Extra: met het verlichte display kan je ook in het donker alle details zien.

Vergrendelen/ontgrendelen
Druk twee keer snel op de knop 'on/off' om de vibe te vergrendelen.
Druk twee keer snel op de knop 'on/off' om de vibe te ontgrendelen.

Tijd instellen
Ontgrendel de vibe.
Druk 2 seconden op de knop 'set time'. Op het scherm beginnen de uren te knipperen. Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om de uren in te stellen.
Druk op de knop 'on/off' om de uren te bevestigen en de minuten in te stellen. Op het scherm beginnen de minuten te knipperen. Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om de minuten in te stellen.
Druk op de knop 'on/off' om de tijd op te slaan.
De tijd is opgeslagen.

Wektijd instellen
Ontgrendel de vibe.
Druk 2 seconden op de knop 'set alarm'. Op het scherm beginnen de uren te knipperen. Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om de uren in te stellen.
Druk op de knop 'on/off' om de uren te bevestigen en de minuten in te stellen. Op het scherm beginnen de minuten te knipperen.
Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om de minuten in te stellen.
Druk op de knop 'ok' om de tijd op te slaan. De wektijd is opgeslagen.
Het symbool 'wekker en modus' begint te knipperen. Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om uw favoriete vibratiewekstand te selecteren. Druk op de knop 'on/off' om de vibratiestand te bevestigen.
De wekker is nu geactiveerd en het symbool 'wekker en modus' verschijnt op het scherm.

De wekker uitschakelen
Druk 2 keer kort op de knop 'set alarm'. Het symbool 'wekker en modus' verdwijnt van het scherm en de wekker wordt uitgeschakeld.

Vibrator in handmatige stand
Druk op de knop 'on/off' om de vibrator in handmatige stand aan te zetten. Gebruik de knoppen voor omhoog en omlaag om uw favoriete vibratiestand te selecteren. Druk op de knop 'on/off' om de vibrator uit te zetten.

Vibratie bij wekken
Als de wekker is aangezet en de vibe begint met vibreren wordt de vergrendel-functie automatisch uitgeschakeld. Druk op de knop 'on/off' om de vibrator uit te zetten. Het symbool 'wekker en modus' verdwijnt van het scherm.

Patronen
Er zijn zes vibratiepatronen waaruit je kunt kiezen bij het instellen van de wekker. De vibratiesterkte en interval verandert in de loop van de tijd, elke stap duurt 20 seconden. Van langzaam en lichte vibratie naar snel en sterkere vibratie.

Nu je de Wake-Up Vibe gebruikt, zet je de wekker om 's morgens te gaan genieten! Je voelt je 's ochtends zo lekker dat je niet eens wilt snoozen! Dus vergeet snoozen en win tijd!

Materiaal: hard plastic/ABS/PU coating
Ean:
8717903270998 
Brand:
 
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »