Over ons

Play4Pleasure.nl / Erotic-Toys.nl heeft al veel tevreden klanten mogen verwelkomen. Dit komt met name doordat Play4Pleasure.nl / Erotic-Toys.nl onderdeel is van Onlne-Erotiekwinkel.nl, die al enige jaren diverse webwinkels beheert met erotische artikelen.
 
Goede en snelle service
Goede service is voor ons erg belangrijk. Dat kan het verschil maken met andere aanbieders.
Ook het beantwoorden van e-mails, vragen en klachten zal altijd door ons serieus genomen worden. Heeft u iets te melden of vindt u dat wij onjuiste of onduidelijke informatie op onze site verstrekken dan lezen wij dat graag van u. Mede door uw mening kunnen wij onze service en site verbeteren.
 
Fris en vernieuwend assortiment

Wij zijn constant op zoek naar vernieuwing. Wij voeren een zeer groot assortiment van een gevarieerd aanbod erotische artikelen en lingerie. Er zal altijd wat voor u bij zijn!


Gebruiksvoorwaarden van de site
Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te oud van de site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden. 

Gebruik van de site
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. 

Hyperlinks en verwijzingen

Op of via de site wordt u met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak. 

Intellectuele eigendomsrechten
U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »