Zoeken

Perfect Fit Perfect Fit - Play Zone Kit

€40,95
Incl. btw
Stel je voor dat een ring voor om je vinger er in 3 maten is, gelijk aan een dubbeltje, kwartje en gulden. Hoe zouden ze dan passen? Tot nu toe werden penisringen gemaakt met een groter verschil. Geen wonder dat het vinden van een goede pasvorm bijna onmogelijk is.

Perfect Fit heeft een eerste maatsysteem ontwikkeld om de juiste maat penisring te proberen en zonder al te veel te trekken, maar met genoeg mogelijkheden voor een goed resultaat. We moesten het standaard maatsysteem vervangen. We hebben namelijk vastgesteld dat de ringen slechts 2,5 mm van elkaar zouden verschillen. De nieuwe ringen worden Xact-Fit genoemd. Wij maken nu 14 Xact-Fit ringmaten waar een andere fabrikanten slechts 3 tot 5 maten maakt. Wij maken de ringen niet te rekbaar, zodat de ringen effectief zijn, maar gemakkelijker te verwijderen zijn dan een metalen ring.

Onze fun Play Zone kit bevat de negen meest gebruikte Xact-Fit maten voor schacht ringen, bal ringen en penis & bal ringen. We weten dat u versteld zult staan ​​hoe deze maten het verschil maken. Gemaakt van een luxe soft touch siliconen waardoor de Xact-Fit van hoge kwaliteit en erg sterk is. Elke Xact-Fit ring wordt bedrukt met de omvang zodat je niet hoeft te raden. Stapel de ringen voor extra plezier. Als je een favoriete maat hebt, kun je deze in de toekomst los bestellen.

De Play Zone wordt geleverd met een opslag mogelijkheid specifiek ontworpen om de Xact-Fit ringen goed vast te houden. De complete set van beschikbare maten zijn hieronder weergegeven. De Play Zone wordt geleverd met Perfect Fit Size nr.11 - nr.19.
Ean:
854854005526 
Brand:
Perfect Fit 
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »