Celebrator Celebrator - Tandenborstel Make-Over Roze

€9,95
Incl. btw
Hoe werkt de Celebrator?

Heel gemakkelijk: de Celebrator is een opzetstukje dat meevibreert met de bewegingen van je elektrische tandenborstel. Tijdens het vrijen, met jezelf of met een partner, kan je de Celebrator gebruiken en zo optimaal genieten.

Zorg er voor dat de elektrische tandenborstel voldoende is opgeladen. Haal vervolgens het borsteltje van de elektrische tandenborstel en vervang deze met de Celebrator en hier is je toothbrush makeover!

Sommige elektrische tandenborstels hebben meerdere standen, deze zorgen voor verschillende vibraties van de Celebrator. Voor de Celebrator zou je zo’n tandenborstel aan kunnen schaffen zodat je de snelheid van de bewegingen aan je eigen wensen kan aanpassen.
De Celebrator is bestemd voor ‘uitwendig gebruik’ omdat bijna alle erogene zones van de vrouw op en rondom de clitoris te vinden zijn. Daarom is dàt vooral voor het maximale genieten en het verkrijgen van een orgasme “the place to be”...
Het formaat van de Celebrator is heel compact en dus makkelijk mee te nemen. De tandenborstel krijgt zo een multifunctioneel en plezierig karakter!
De Celebrator is geschikt voor diverse modellen electrische tandenborstels, zorg ervoor dat de aansluiting overeenkomt met die op de afbeelding hiernaast.
Ean:
 
Brand:
 
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »